Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ydintila

 

Vuosia sitten paikallinen mielisairaala lähetti luokseni itsetuhoisen naisen. Nainen oli yrittänyt itsemurhaa useamman kerran ja oli kaiken kaikkiaan epätoivoisessa tilassa. Tein hänen kanssaan muutaman minuutin harjoituksen ja yhtäkkiä hän oli täynnä rauhaa ja hyväksyvää läsnäoloa. Hän oli Ydintilassa. Tämä ei toki korjannut hänen elämäänsä lopullisesti, mutta antoi työhön aivan uuden näkökulman.

 

Ydintilat ovat todella vahvoja muuntajia.

 

Ydintilassa kaikki lepää. Aivosi lepäävät virkeydessä. Sinä lepäät valppaudessa. Koet tyytyväisyyttä, rauhaa, vähäeleistä, itsestään selvää kyvykkyyttä. Ydintila on intuitiivinen, viisas ja kaunis tila.

 

Ydintila on olemisen tila. Siitä käsin luodut asiat ovat tasapainossa muun elämän kanssa. Ydintila on ystävällinen, toiset huomioon ottava ja kokonaisuuksia ymmärtävä.  Siinä ei koeta uhkaa. Siksi se on tehokas ja luova kokonaisuutta vaalivalla tavalla.

 

Ydintila ei ole mitään, mikä pitäisi rakentaa, minne päästäkseen pitäisi ponnistella tai minkä ansaitakseen pitäisi kehittyä. Siinä ei ole mitään mystistä, eikä sinne päästäkseen tarvitse tehdä mitään mystistä. Se on aina sinussa, valmiina. Muutaman helpon kysymyksen päässä.

 

Omista ajastasi kymmenisen minuuttia ydintilamatkailulle päivässä ja lupaan, että elämäsi alkaa muuttumaan. Se ei voi olla muuttumatta. Se muuttaa suhteesi ajatuksiisi, tunteisiisi ja haluihisi. Se vapauttaa sinut tapojesi orjuudesta. Kehittämäni Atuhe-menetelmä on tie siihen.

.

.

.